Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128

Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128 - Hallo sahabat Berita Otomatis, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128
link : Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128

Baca juga


Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128

PESAWAT Malaysia Airlines MH128 yang berlepas dari Melbourne, Australia ke Kuala Lumpur, hari ini terpaksa berpatah balik ke Melbourne selepas menerima gangguan daripada seorang penumpang.

Menurut kenyataan syarikat penerbangan itu, MH128 berlepas dari Lapangan Terbang Melbourne pada 11.11 malam waktu tempatan dan dijadual tiba Kuala Lumpur pada5.28 pagi ini (waktu Malaysia).

Pesawat terbabit berpatah balik selepas kapten pesawat berkenaan menerima maklumat daripada krew cabin yang memaklumkan terdapat seorang penumpang cuba memasuki kokpit.

"MH128 selamat mendarat di Lapangan Terbang Melbourne pada 11.41 malam waktu tempatan dan kini menunggu ketibaan pasukan keselamatan," katanya.

sumber: hmetro

Source:http://ift.tt/2bK3dBD


Demikianlah Artikel Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128

Sekianlah artikel Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128 kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128 dengan alamat link http://beritaotomatis.blogspot.com/2017/05/penumpang-buat-hal-terpaksa-patah-balik.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Penumpang buat hal, terpaksa patah balik – MH128"

Post a Comment