Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M

Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M - Hallo sahabat Berita Otomatis, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M
link : Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M

Baca juga


Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M

Semakan Status Permohonan KADS1M 2017 Online. Berikut dikongsikan cara membuat Semakan Kad Debit Pelajar 2017 buat panduan pelajar IPT yang telah membuat permohonan sebelum ini. Sila rujuk kenyataan media Kementerian Pendidikan Tinggi di bawah ini mengenai maklumat terkini semakan status KADS1M secara online.


SEMAKAN KADS1M ONLINE

Cara Semakan Kad Debit Pelajar 2017

Perhatian buat pelajar yang telah membuat permohonan KADS1M. Anda tidak perlu risau jika anda masih tidak mendapat e-mail daripada Bank Rakyat mengenai status permohonan Kad Debit Pelajar anda.

Mulai 1 Jun 2017, Bank Rakyat akan menyediakan satu sistem semakan status permohonan KADS1M yang boleh diakses secara atas talian. KADS1M berkenaan boleh diambil oleh pelajar dari Cawangan Bank Rakyat di seluruh negara berdasarkan maklumat yang didapati semasa membuat semakan.
  • Applikasi semakan akan dikemaskini dari masa kesemasa

Tahniah diucapkan kepada pelajar yang telah menerima Kad Debit-i Diskaun Siswa 1 Malaysia (KADS1M Debit-i). Sila gunakan dengan bijak. 
KADS1M adalah merupakan kad yang memberi kemudahan kepada pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) untuk menerima diskaun bagi pembelian barangan dan perkhidmatan daripada Rakan Dagang terpilih. Selain itu, KADS1M Debit-i ini juga bertujuan untuk mengurangkan kos sara hidup dan beban pelajar.  Source:http://ift.tt/2bK3dBD


Demikianlah Artikel Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M

Sekianlah artikel Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M dengan alamat link http://beritaotomatis.blogspot.com/2017/05/semakan-kad-debit-pelajar-2017-status.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Semakan Kad Debit Pelajar 2017 Status KADS1M"

Post a Comment