Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan

Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan - Hallo sahabat Berita Otomatis, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan
link : Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan

Baca juga


Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan


TASEK GELUGOR, PULAU PINANG - Perkongsian seorang wanita yang memuat naik dua gambar yang menyatakan seorang lelaki warga emas telah disamun ketika sedang menunggang motosikal amat mengejutkan.

Seperti yang dikongsikan wanita terbabit, Siti Nor Zaimah, kejadian itu berlaku pada pagi tadi berhampiran dengan Bank Simpanan Nasional (BSN), Tasek Gelugor.

"Pakcik itu cerita yang dia telah dirompak oleh lelaki yang menaiki motosikal jenis Honda EX5".

Pakcik kena rompak. Depa naik moto EX5. Depa tendang moto, ambil habis duit dengan IC pakcik. Pakcik nak beli daging buat makan esok, nak..


Esok adalah awal Ramadhan, semua orang akan berpuasa. Tergamaknya buat pakcik itu begitu. Semoga Allah membalas semua apa yang mereka lakukan pada pakcik ini, kata Siti Nor Zaimah.

Gambar yang dikongsikan oleh wanita ini telah jadi tular di media sosial dengan rata-rata netizen turut menyatakan rasa simpati mereka terhadap pakcik berkenaan.

Walau bagaimanapun, tidak beberapa selepas status wanita tersebut jadi tular, beliau memuat naikkan satu lagi status dengan menyatakan ada beberapa pihak yang memberitahu kepadanya tentang cerita pakcik berkenaan.

"Kes samun pakcik itu tadi, ramai yang memberitahu telah beberapa kali orang nampak kes yang sama berlaku padanya. Ada beberapa orang kata pakcik itu pelupa dan nyanyok".

"Apa sekalipun saya nak beritahu. Tak kisahlah sama ada betul atau tidak pakcik itu cerita pada saya apa yang berlaku. Sekiranya betul, semoga Allah sentiasa melindungi dia selepas ini".


Semoga penyamun itu mendapat balasan daripada Allah. Jika kita tengok pada keadaan motor pakcik itu tadi, memang ternampak kesan yang motosikal itu telah jatuh, katanya. - Koleksi Viral
Source:http://ift.tt/2bK3dBD


Demikianlah Artikel Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan

Sekianlah artikel Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan dengan alamat link http://beritaotomatis.blogspot.com/2017/05/tergamaknya-buat-pakcik-itu-begitu.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Tergamaknya Buat Pakcik Itu Begitu Ketika Kita Di Awal Ramadhan"

Post a Comment