Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid

Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid - Hallo sahabat Berita Otomatis, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid
link : Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid

Baca juga


Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid

DIANGGARKAN, lebih 230,000 pengguna pengangkutan awam telah menukar kad RapidKL lama mereka kepada kad baharu yang dilengkapi dengan sistem Touch n' Go (TnG).

Daripada jumlah itu, lebih daripada 60,000 adalah kad konsesi untuk warga emas, pelajar dan orang kurang upaya (OKU), kata Prasarana Malaysia Berhad (Prasarana) dalam satu kenyataan hari ini.

Kira-kira 20,000 kad konsesi MyRapid baru turut dikeluarkan sepanjang kempen penukaran itu yang bermula pada 15 Julai untuk memudahkan perjalanan lancar dalam semua rangkaian perjalanan Rapid KL - bas, LRT, MRT dan Monorel. 

Dengan berakhirnya kempen itu, Prasarana berkata kaunter pertukaran kad konsesi sementara di stesen LRT Subang Jaya dan Awan Besar telah ditutup pada jam 7 malam semalam.

"Kaunter penukaran kad konsesi di stesen LRT Sri Rampai, bagaimanapun, akan terus beroperasi hingga 15 Ogos, antara pukul 9 pagi hingga 5 petang dari hari Isnin hingga Sabtu kecuali pada hari cuti umum, untuk mereka yang belum menukar.

"Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan kami atas sokongan mereka. Kad TnG MyRapid akan terus meningkatkan kemudahan perjalanan mereka, memberikan lebih penjimatan dan mengurangkan masa perjalanan," menurut kenyataan itu lagi.

Source:http://ift.tt/2bK3dBD


Demikianlah Artikel Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid

Sekianlah artikel Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid dengan alamat link http://beritaotomatis.blogspot.com/2017/08/lebih-230-ribu-pengguna-bertukar-kepada.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lebih 230 ribu pengguna bertukar kepada kad Touch n' Go MyRapid"

Post a Comment